Bilpleie i særklasse.

Kontakt oss for landets ypperste kompetanse på prestisjefull bilpleie.

Sammen med vår betrodde samarbeidspartnere leverer vi byens beste kompetanse på prestisjefull bilpleie. Våre partnere ligger i vegg-i-vegg med våre lokaler i Konows gate og vi har satt sammen to pakker tilpasset våre kunders behov. Pakkene består av utvendig og innvendig premium vask og forskjellige nivåer av lakkrens, polering og forsegling.

Vi tilbyr to pakker fra Car Spa:

Sommerklargjøring:

Utvendig detaljert polering og innvendig vask: kr  4,500,- (medium bil)/ kr. 5,625 (stor bil). Priser inkl. mva.
Inkluderer: Detaljert utvendig og innvendig vask, maskinpolering med carnubavoks.
Tidsbruk: 1 arbeidsdag.

Eksklusiv beskyttelsespakke:

Personbil: kr 15 000,-  / SUV: kr 17 500,- (inkl mva)
Inkluderer: Lakk-korigering, innvendig kjemisk rens, Pomponazzi 880-xx keramisk lakkforsegling, forsegling av felger, forsegling av ruter, impregnering av tekstil og skinn
Tidsbruk: 2-3 arbeidsdager.

Ta kontakt her på e-post eller ring oss på 23 23 33 00 (velg Verksted).

Insignia femstjerners dekkhotell
La oss ta lagringen, og bruk garasjen til bedre ting.Vi tilbyr mer enn profesjonell og trygg oppbevaring av dine hjul! Vi tar også vaskejobben og de tunge løftene – og påser at dekkene dine har riktig lagrinstrykk til det beste for felg og gummi. Les mer her.

Clubgarage_ny_413x232

The Insignia Club Garage
Insignia tilbyr også helårslagring av bilen du ikke har plass til hjemme! Bilen står trygt hos oss når du allikevel ikke bruker den. Når du ønsker bilen, ringer du bare – og vi leverer den der du er!
Klart du skal skjemme bort dine kjæreste…
Vi tilbyr også vinterlagring i våre lokaler, hvor vi kan klargjøre bilen din i løpet av vinteren, slik at du kan glede deg til ny sesong uten bekymringer av noe slag. Les mer her.