Publisert: Tirsdag 5. oktober 2017 Land Rover

Den ladbare hybridbilen leverer en enestående og raffinert opplevelse og klasseledende kjøreegenskaper fra Range Rover Sport både på veien og i terrenget. PHEV sørger for at Range Rover Sport har 404 hk, akselererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder og har en toppfart på 220 km/t og hele 51 km elektrisk rekkevidde.

Les artikkel fra BilNorge her

Nye Range Rover Sport kan bestilles allerede nå.

Se vår lanserings-side her

 

Publisert: Onsdag 13. september 2017 Jaguar / Land Rover

Jaguar I-PACE eTrophy ble vist frem på Frankfurt IAA Motorshow 12. september og lanserer egen racingserie med den helelektriske I-PACE. Det er Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) som skal sette opp de 20 bilene til eTrophy-serien og som skal kjøres som oppvarming i Formel E. Den endelige versjonen av I-PACE lanseres høsten 2018 og har allerede hundrevis av nordmenn på venteliste.

Les mer om I-PACE eTrophy.

Publisert: Onsdag 13. september 2017 Land Rover

Nye Discovery SVX: Den mest ekstreme Land Rover som noengang er laget – avduket på Frankfurt IAA Motorshow 12. september.Utviklet av Land Rover sin spesialavdeling, Special Vehicle Operations (SVO) med en 5 liter supercharged V8 bensinmotor og helt ultimate terrengegenskaper. Dette vil bli den første Land Rover som monteres for hånd på SVO Technical Centre og kommer i 2018.

Finn ut mer om Nye Discovery SVX

Publisert: Fredag 23. juni 2017 Jaguar

Det er ti år siden Jaguar lanserte XF, og det markeres med en ny stasjonsvogn.

XF Sportbrake bygger på suksessen fra Jaguars mest prisbelønte bil noensinne. Med en overlegen kombinasjon av stil og substans, leverer bilen en forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. De toppmoderne teknologiene holder deg trygg, tilkoblet og underholdt.

Jaguar XF er bilen for dem som vil skille seg ut fra «tyskerbrigaden». XF Sportbrake har selvsagt mye til felles med sedanen. Designavdelingen har klart å lage en aerodynamisk pakke med Cd-verdi på 0,29. Fleksibilitet er gjerne et stikkord for dem som velger stasjonsvogn, og XF Sportbrake kan skryte av et bagasjerom på 565 liter (25 l mer enn sedanen) som øker til 1700 liter når baksetene felles ned.

Luftfjæring på bakhjulene justerer automatisk høyden i forhold til vekten på akselen, en viktig egenskap for en bil som kan trekke tilhengere med totalvekt inntil to tonn. «All Surface Progress Control» optimaliserer grepet i forhold til underlaget.

XF Sportbrake tilbys med et panorama soltak på hele 1,6 kvadratmeter, hvor solskjermingen styres via gestikulering (gesture control), og samme teknologi benyttes for å åpne bakluken automatisk.

En vanntett Activity Key som kan festes rundt armen, er perfekt for løping, sykling og vannsport.

Motorutvalget er det samme som for sedanen – firesylindrede bensin- og diesel som yter fra 163 til 250 hester. I tillegg leveres to treliters V-seksere – en kompressormatet bensinmotor med 380 hk, samt en dieselmaskin med 300 hk.

Lanseres til høsten.

Publisert: Fredag 23. juni 2017 Land Rover

Den mest allsidige og ultimate SUV-en for deg som er aktiv og trenger plass til alt det nødvendige utstyret!

Priseksempler:
Discovery 2.0 SD4 S: Fra kr. 641.900,- (kr. 535.000,- eks. mva.)
Discovery 3.0 TDV6 HSE: Fra kr. 788.900,- (Kr. 655.000,- eks. mva.)
Discovery 3.0 Si6 HSE Luxury: Fra kr. 891.900,- (Kr. 745.000,- eks. mva.)

Nye Discovery har fått strålende mottakelse i bilpressen verden over og fikk nylig toppkarakteren 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest.

«Verdens beste SUV»
6 – Autofil

«Herskapelig! Hoffleverandør Land Rover har med nye Discovery sluppet en bil med løsninger og luksus som setter ny standard i segmentet.»
5- VG

Finn ut mer her

Jaguar I-pace

Publisert: Lørdag 10. desember 2016 Jaguar

Jaguar I-PACE Concept – The Future Is Now

Jaguar lanserer den ultimate elektriske performance-SUV. I-PACE Concept viderefører Jaguars anerkjente dynamiske egenskaper til el-biler. Dette blir Jaguars første fullelektriske bil som vil være tilgjengelig andre halvdel av 2018.

Les mer om I-PACE og sett deg på listen for prioritet her : I WANT ONE

Publisert: Tirsdag 24. november 2016 Jaguar

I tillegg ble F-PACE kåret til “2016 Women’s World SUV/Crossover of the Year”. Totalt 294 bilmodeller ble vurdert av en jury bestående av 17 kvinner fra 14 ulike land.

F-PACE, Jaguars aller første SUV – og kanskje verdens vakreste – ble lansert i april og er tidenes raskest selgende Jaguar-modell. F-PACE har fått en fantastisk mottakelse av den globale motorpressen, og publikumsinteressen har overgått all forventning. F-PACE er en kompromissløs luksus-SUV med ekte sportsbil-DNA. En SUV for de virkelig kresne og kravstore, som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske egenskaper, blant annet klassens største bagasjerom! F-PACE takler alt fra midtvinters fjellutflukter til svingete landeveier og motorveicruising på kontinentet.

Les hele pressemeldingen fra Jaguar her.