Publisert: Onsdag 5. desember 2018 Jaguar

Jaguar I-PACE har allerede blitt tildelt 21 priser siden lansering, men å vinne Årets Bil i Norge er en pris som veier veldig tungt, spesielt med tanke på at Norge er Europas største elbilmarked.

Til tross for en sterk konkurranse, stakk I-PACE av med seieren på grunn av bilens design, overbevisende kvalitetsopplevelse, kjøredynamikk og grunnleggende Jaguar DNA. Begeistringen er stor for at det endelig er en reell konkurrent på markedet i premium-elbil-klassen.

«Dette er absolutt en verdig vinner», mener Juryleder, Redaktør for Autofil og bilstoff i Dagbladet, Espen Stensrud. «Endelig har vi fått en bil som kan ta opp kampen med Tesla. I-Pace kjører ufattelig godt og er en elbil som kan være nummer en bil for familien. Når det kommer en SUV med god rekkevidde, god plass og firehjulstrekk, er det midt i blinken.»

7 av 8 i juryen har I-PACE på topp og det er lenge siden juryen har vært så samstemt.

Historisk sett har Jaguar vært en liten aktør på det norske markedet, men med I-PACE har vi mer enn tidoblet salget av Jaguar. I-PACE har blitt den viktigste bilmodellen for oss og å vinne tittelen i Norge gir merket enda mer vekt. I skrivende stund er det solgt i overkant av 3000 Jaguar I-PACE i Norge og utlevert over 900 biler.

Andre priser Jaguar I-PACE har blitt tildelt siden lansering: 
> «Car of the Year” av Sunday Times, Auto Express and T3
> German Car of the Year 2019″
> «Car of the Year” og “Best Alternative Fuel Car” for 2018 i Scottish Car of the Year Awards

Les mer om juryen begrunnelse på Dagbladet her

Finn ut mer om I-PACE her

Publisert: Tirsdag 22. november 2018 Land Rover

Følg reveal på YouTube

Følg reveal på Facebook

Lanseringen av helt nye Range Rover Evoque er planlagt i mars 2019 og informasjon om modeller, pris og utstyr vil komme senere. Den massivt prisbelønte førstegenerasjon Range Rover Evoque satte en helt ny standard i det kompakte SUV-segmentet da den ble lansert i 2010. Vi venter virkelig i spenning på helt nye Evoque 2019!

Ta kontakt hvis du vil ha mer informasjon

Se de flotte kunst-skulpturene nylig utstilt i Kensington og Chelsea i London i forkant av premieren.

 

Publisert: Tirsdag 4. oktober 2018 Jaguar

JAGUAR XJ feirer 50 år! Markeres med stor konvoi fra Castle Bromwich til Paris Motor Show i oktober.

Jubileet for Jaguars luksuriøse flaggskip markeres med en helt spesiell samling biler som kjøres fra Jaguar-fabrikken i Castle Bromwich til Paris Motor Show i oktober.

Alle åtte generasjoner XJ er samlet i konvoien, fra XJ Serie 1 1968 til årets XJ50 special edition. Den 839 km lange turen til Paris starter ved Castle Bromwich og legger ruten via en rekke viktige steder som Jaguar Classic, Bichester Heritage Center og racebanene Goodwood og Le Mans, som begge har hatt stor betydning for Jaguar og XJ. Reisen avsluttes der den XJ debuterte 1968 år siden, nemlig Paris Motor Show.

Med Jaguars designsjef Ian Callums egne ord: “Historien om Jaguar XJ er historien om vakkert design, raffinert sportslighet og luksus, og i femti år har den representert et høydepunkt i bilindustrien. Det skulle bare mangle at vi feirer den på et spesielt vis. Når jeg startet i Jaguar var XJ allerede et levende ikon, så jeg er priviligert som har fått mulighet til å være en del av denne historien.”

Paris har en spesiell betydning for Jaguar XJ. William Lyons visjon om en sedan med kjøreegenskapene til E-TYPE ble vist her for første gang i 1968, og siden har stadig nye generasjoner XJ blitt introdusert her. XJ300 ble vist i 1994 og den revolusjonerende XJ350 med lettvekts aluminium monocoque-konstruksjon debuterte i 2002.

Feiringen startet allerede tidligere i år med introduksjonen av spesialutgaven XJ50. Denne har detaljer som Autobiography front – og bakfangere, 20 tommers Venom felger, sort grill og unik design rundt side – og bakspalter. Det allerede luksuriøse interiøret får et ekstra løft med diamantmønstrede lærseter og emblemer som markerer et halvt århundre som ikonisk sportssedan.

Konvoien består følgende modeller:

• Jaguar XJ Series I: 1968
• Jaguar XJ Series II: 1973
• Jaguar XJ Series II Coupé: 1973
• Jaguar XJ Series III: 1979
• Jaguar XJ XJ40: 1986
• Jaguar XJ X300: 1994
• Jaguar XJ X308: 1997
• Jaguar XJ X350: 2003
• Jaguar XJ X351: 2009
• Jaguar XJR575: 2017
• Jaguar XJ XJ50: 2018

XJ evolusjon gjennom 50 år:  Se denne flotte animasjonsfilmen.

Les mer på Jaguar Newsroom

Publisert: Fredag 7. september 2018 Jaguar

Jaguar I-PACE: Kåret til «Car of the Year 2018» i AutoExpress

Å vinne AutoExpress «Car of the Year» Award med sin første kommersielle elektriske bil er intet mindre enn en triumf for Jaguar. Forandringene i bilindustrien tvinger produsentene til å tenke nytt for å utnytte potensialet i ny teknologi, og Jaguar har med I-PACE vist hvor lista ligger på første forsøk.

«Jaguar I-PACE gir oss et glimt inn i fremtiden med en elektrisk premium-bil som kompromissløst flytter grensene for hva som er mulig med moderne teknologi».

Juryen har lagt vekt på at I-PACE er den første bilen som fullt ut utnytter potensialet i el-teknologien:

«I-PACE integrerer egenskaper assosiert med sportsbilytelser, SUV-praktikalitet og komfort fra luksussegmentet på en måte som setter standarden for personlig transport. Det faktum at Jaguar har klart dette med sin første elektriske bil må rett og slett applauderes».

«Samtidig har man ikke ofre noen av elementene som definerer en Jaguar. I-PACE har både komforten, kvaliteten og brukervennligheten som forventes av merket.«

Finn ut mer eller kontakt oss for prøvekjøring her

Les mer på AutoExpress her

Publisert: Fredag 7. september 2018 Land Rover

Land Rover Discovery: Kåret til «Large premium SUV of the year – 2018» i AutoExpress

Fjorårets vinner av AutoExpress «Car of the Year» holder stand og stikker av med prisen for Premium SUV of the Year 2018. Land Rover Discoverys kombinasjon av familievennlig komfort og glimrende offroadegenskaper gjør at den tar førsteplass foran Porsche Cayenne og Range Rover.

Juryen er overbevist: «Discovery spiser milene uanstrengt med en overlegen komfort vanligvis forbeholdt luksussegmentet – utrolig med tanke at fremkommeligheten er bedre enn de fleste når man tester offroadegenskapene.»

«Det er på gjørmete traktorstier, dype vadesteder og vanskelige stigninger kontrastene mellom imponerende luksus og terrengegenskaper blir tydeligst. Høyt plassert og med godt utsyn fra et komfortable skinnseter, perfekt temperert av klimaanlegget og med klar og velbalansert lyd fra Meridiananlegget – mens forholdene utendørs vil få den mest hardbarkede eventyrer til å slite. Discovery får det til å virke så enkelt.»

En romslig kabin, opptil 7 seter, intelligente løsninger for oppbevaring og gode seter gjør Discovery til den perfekt plattformen for utforskning både på og av veien. Den mest allsidige og ultimate SUV for deg som ønsker god plass?

Finn ut mer og kontakt oss eller bestill prøvekjøring her

Les mer på Auto Express her

Publisert: Tirsdag 5. juli 2018 Aston Martin

I over femti år har betegnelsen DBS representert den ypperste modellen i Aston Martins modellhierarki. Et konsentrat av alt Aston Martin er, en kompromissløs skapelse som er vakrere, lettere, raskere, sterkere – Den nye Aston Martin DBS Superleggera er endelig her.

Den ultimate luksusfølelsen får du når du kan kombinere eleganse og komfort med fart og rå ytelse. Detaljnivået og materialkvaliteten i interiøret overgår selv de villeste fantasier og viser at absolutt luksus kombinert med brutal styrke er en uslåelig kombinasjon.

Aston Martin DBS Superleggera er sentrert rundt en ultrasterk V12 på 715 hk, pakket inn i et chassis av ekstrudert aluminium og karosseri i avanserte komposittmaterialer. Materialvalget er optimalisert for styrke og lav vekt, noe som gjenspeiles i en tørrvekt på fantastisk lave 1693 kg. Ved hjelp av sofistikert aerodynamikk fra Aeroblade II™ gir splittere og diffusere 180 kg marktrykk samtidig som DBS Superleggera har lavere luftmotstand enn DB11.

Les mer på astonmartin.com

 

Publisert: Lørdag 23. juni 2018 Aston Martin

GRUNDIG Hankø Race Week 2018.
GRUNDIG  Hankø Race Week er blant Norges mest tradisjonsrike regattaer, og et av sommerens absolutte høydepunkter for seilerne på Østlandet. Hankø er kjent for sine gode seilforhold og beliggenhet, og stedet har vært samlingspunkt for seilere fra inn- og utland i mer enn hundre år. KNS samarbeider med Hankø Yacht Club, som ble stiftet av et knippe voksne seilere fra KNS i 1954. Idylliske Hankø Yacht Club (HYC) ligger godt beskyttet mot vær og vind på innsiden av øya mot Hankøsundet, noen hundre meter fra fastlandet. På den andre siden av bukten ligger gjestehavnen og kongefamiliens sommerhus Bloksberg. Skjærgården er likevel ikke mer enn noen minutters seilas eller motorseilas fra yachtklubben.

Les mer og se hele programmet her

 

Vi feirer 25 år som autorisert forhandler av Aston Martin og viser stolt frem DB11 Volante og V12 Vantage S på Hankø Seilkro og Hankø Fjordhotell – ettersom arrangementet flytter på seg.

DB11 har satt en ny standard både for Aston Martins egen produksjons- og designlinje, men også for premium og sporty Grand Tourer-modeller generelt. Motoren er en 4-liters AMG V8 hentet fra Mercedes, som også har levert elektronikk og multimediesystem til alle DB11-er. Ytelsen er 510 Hk / 675 Nm, 0 til 100 på 4,1 sekunder med toppfart på 300 km/t. På Hankø kan du se DB11 Volante, som etter vår mening er verdens vakreste kabriolet.

Les mer om DB11 Volante her

 

Vantage har bevist sine racingegenskaper med stor suksess i klassene GT4, GT3 og GTE, og avslutningsvis med seier i GTE-Pro under Le Mans 24timer i 2017. For en slik bil er ingenting vakrere enn funksjonalitet, og proporsjonene utstråler perfekt balanse, endeløse kraftressurser og fart. På Hankø kan du se 2017 Aston Martin Vantage V12 S Sport Plus Pack – 578 HK med 7-trinns Dog-Leg.

Les mer om Vantage S her

 

K O N K U R R A N S E :

Vinn en dag med Aston Martin

1. Ta et artistisk og flott bilde av en av våre utstilte biler.

2. Post bildet på vår Facebook-side eller Instagram med følgende hashtag: #AstonMartinInsignia

PREMIE: Du vil kunne disponere og oppleve en Aston Martin i mange timer og får en flott kjøretur inkludert lunsj, sammen med din partner eller venn. Vi kårer det beste bildet og vinneren vil bli kontaktet kort tid etter Grundig Hankø Race Week. Vinneren må følge alle Insignias betingelser og nærmere avtale vedrørende premien. Føreren må være over 25 år og ha disponert førerkort i minst 5 år. Bilen må hentes og leveres hos Insignia i Oslo. Premien kan ikke overdras til andre.

 

Publisert: Tirsdag 31. mai 2018 Jaguar

HELT ELEKTRISK PÅ BRYGGA: Heitmann Marin inviterer i samarbeid med Insignia til elektrisk dag onsdag 6. Juni på Aker Brygge fra kl 18.00.

Elektrisk framdrift er på full fart inn i båtmarkedet, og Heitmann Marin er stolte av å presentere siste medlem i produktporteføljen; Q30 by Q Yachts!

Båtens design og motor er perfekt tilpasset for optimal ytelse, og resultatet er revolusjonerende: med dobbel batteripakke har båten en rekkevidde på 82 nautiske mil i cruising speed (9 knop). Dette tilsvarer en avstand fra Oslo til Kragerø! Skroget er deplasement skrog med en toppfart på 15 knop.

I tillegg vil Heitmann Marin også vise frem nyheten Jeanneau Sun Odyssey 440, som ble kåret til årets familieseiler i 2018, med spesielt mye oppmerksomhet rundt sin fantastiske cockpitløsning med walk-around løsning på dekk!

Insignia stiller på brygga med en Jaguar I-PACE First Edition i fargen Santorini Black.

Interessen for den helelektriske Jaguar I-PACE har vært helt enorm i Norge, og vi venter alle i spenning og med glede på de første utstillings- og demobiler som kommer i slutten av juni! En sporty performance-SUV uten kompromisser: 0-100 km/t på 4,8 s og rekkevidde 470 km (WLTP).

Les mer om Q30 her

Les mer om I-PACE her

Meld deg på arrangementet her