THE GRAND TOURER.

2018 ASTON MARTIN RAPIDE S SHADOW EDITION.

I vårt showroom nå! Pris kr 2.939.100,-
RAPIDE

• Den perfekte sportsbilen for deg som alltid har drømt om å «hamre opp» Furka Pass, etter å ha sendt familien hjem fra sommerferien på Rivieraen…
• 6.0 liter V12. 573 HK sugemotor. 0-100 km/t: 4.4 sekunder. Toppfart 327 km/t.
• Med sitt sofistikerte design oser den klasse og god smak.
• Rapide har vunnet Swiss Best Luxury Car Award flere ganger og 2. plassen i SP8-klassen under Nürburgring 24-timers løpet i 2010. Kan den vinne deg?

Velkommen til vårt Aston Martin showroom eller ta kontakt for avtale om eksklusiv visning.
Aston Martin Oslo, Konows gate 67B, N-0196 Oslo. Tel: +47 23 23 33 77

En avdeling av AS Insignia

 

 

En Aston Martin forener tre viktige elementer – kraft, skjønnhet og sjel. I 2013 feiret det britiske bil-ikonet sitt 100-årsjubileum og vi feirer i år 25 år som autrisert forhandler. Merket har lenge vært et synonym for luksus, ærverdige tradisjoner og kompromissløst håndverk. Bilene designes og konstrueres med en lidenskap som blir stadig sjeldnere i våre dager – fremdeles bygges hver eneste Aston Martin for hånd. Et fremragende resultat av ingeniørkunst og state-of-the-art-produksjon i kombinasjon med tradisjonelt håndverk og materialer av ypperste kvalitet.

Aston Martin Rapide S er selve essensen av Aston Martins sportslige karakter i en unik kombinasjon av komfort og raffinement. Født som en fullblods racer, foredlet og adlet til den ultimate Grand Tourer. Firedørs luksus i en uhyrlig rask og velbalansert sportsbil.

Rapide S er utpreget Aston Martin. Vakker, full av kraft og detaljer. De rene linjene og perfekte proporsjonene fra alle sider gir en magisk tilstedeværelse, samtidig som tonespråket er subtilt og sofistikert. Umiskjennelig britisk, usigelig vakker.

Fra førersetet er du herre over Aston Martins 6.0 liters V12 med et nesten uttømmelig arsenal av krefter i et perfekt balansert chassis. Tallene forteller sitt: Toppfart på 327 km/t. 0 – 100 km/t på 4.4 sekunder. Det er ikke kun kraftreservene og hurtigheten som gjør Rapide S til en Aston Martin – Det vakre ytre skjuler teknologi og arkitektur hentet fra Aston Martin Vanquish, den ultimate todørs Grand Tourer. Aluminiumschassiet gir den perfekte stabilitet for at avanserte løsninger jobber i fullstendig harmoni for å gi deg total kontroll og presisjon.

Interiøret oser av luksus og komfort, men Rapide S handler like mye om funksjon som form. De fire dørene svinger opp og ut for enkel og elegant entré inn i den lukseriøse coupeen som har imponerende plass til fire voksne. Godt plassert i det håndsydde interiøret er det nesten like tilfredstillende å være passasjer som bak rattet. Tusenvis av unike fargekombinasjoner og materialer gjøre Rapide S helt skreddersydd for deg.

Kraft, skjønnhet og sjel – Rapide S er det kompromissløse resultatet.

 

Fotograf: Glenn Røkeberg

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-