Picture of Range Rover Velar

RANGE ROVER VELAR: VERDENS VAKRESTE BIL

Range Rover Velar fikk i 2018 prisen World Car Design of the Year!

Pris fra kr 895.900,-. Velkommen til prøvekjøring nå!
RANGE ROVER VELAR

Kåret av en jury bestående av de 82 mest innflytelsesrike motorjournalistene fra 24 land.

Nye Range Rover Velar: Avantgarde luksus-SUV som presenterer designkunst og teknisk perfeksjon på et helt nytt nivå. Den ber ikke om oppmerksomhet. Den vekker naturlig oppsikt. Med sitt særpreg, sin eleganse og sin progressive linjeføring utstråler den selvsikkerhet og individualitet. Teknologisk er den akkurat så innovativ som man kan forvente, med to 10” berøringsskjermer, head-up display og LED hovedlys med Matrix Laser-teknologi. Blant annet. En Range Rover er selve definisjonen på en luksus-SUV. Nå kompletteres Range Rover-serien med helt nye Velar, som har hentet sitt navn fra 1969-prototypen til den første Range Rover som debuterte i 1970. Filosofien har vært å vitalisere merkevaren med minimalistisk designkunst og teknisk perfeksjon til et helt nytt nivå.

Range Rover Velar er den fjerde Range Rover-modellen. Den finner sin plass mellom Range Rover Evoque og Range Rover Sport. Leveres med flere motoralternativer; fra utslippsvennlige og responsvillige 2,0 liter Ingenium motorer med 180 hk/240 hk diesel (CO2 utslipp på kun 142 g/km) eller avgiftsgunstige 250 hk/300 hk bensinmotorer – til 3.0 V6 300 hk diesel eller 3.0 V6 S/C 380 hk bensinmotor med 0-100 på 5,3 sek. Velar kommer med det helt nye Touch pro Duo infotainment-systemet med to 10″ HD berøringsskjermer for overlegen funksjonalitet, og med det kjente Terrain Response II-systemet for klasseledende fremkommelighet. Uimotståelig eleganse og glamour kombinert med innovativ teknologi og ytelse.

Send oss en forespørsel på mail her.

Og Velar er nå offisielt blant de aller sikreste etter at den nylig fikk toppkarakteren 5-stjerner i EuroNCAP sikkerhetstest.

Hele verdenspressen kom til Norge for testkjøring av Range Rover Velar på vestlandet i juli – se film:


«Årets kuleste suv! Den som trodde Range Roverens tid var forbi, har ennå ikke møtt Velar … På skjermen i midtkonsollen dukker en lekker animasjon av bilen opp med ulike underlag basert på hvilket kjøreprogram som er valgt. Det minner deg også på at Range Rover er tro mot sine røtter. Det er ikke bare en luksusbil, men en bil som skal være kapabel i all slags terreng.» (DAGENS NÆRINGSLIV)
Se film fra DN her

«Nykommeren Range Rover Velar suger til seg oppmerksomhet med sitt vellykkede design. Men luksus-SUV-en er også en kapabel offroader.» (VG)

Ta kontakt for prøvekjøring

Prisliste og mer info om Range Rover Velar finner du her

Range Rover Velar: Forbruk fra 5,4 – 9,4 l/100 km blandet kjøring. Co2 utslipp fra 142 – 214 g/km. Pris fra kr 895.900,-.
Pris levert Oslo inkl. frakt, leverings- og adm. kostnader kr 9.950,-. Forbehold om prisendringer.

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-