DEN NYE ELEKTRISKE JAGUAR I-PACE ER HER!

En sporty performance-SUV uten kompromisser / 0-100 km/t på 4,8 s / Rekkevidde 480 km *

Årets bilnyhet: JAGUAR I-PACE SE LAUNCH EDITION / Fra kr 724.200,-*.
NYE ELEKTRISKE I-PACE

Jaguar avduket sin første helelektriske performance-SUV for hele verden i Oslo og på fabrikken i Graz torsdag 1. mars med en massiv oppmerksomhet i mediene. I over 80 år har Jaguar laget biler som stimulerer sansene. En Jaguar føles helt unik på veien – å skifte til elmotor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen som Jaguar er kjent for. Den nye Jaguar I-PACE er en ren batteridrevet bil, og den er både elegant å se på, spennende å kjøre og har kraftig ytelse med nullutslipp – og vil oppleves som verdens smarteste 5-seters sportsbil.

FREMTIDENS BILEIERSKAP
I-PACE har en rekkevidde på 480 km etter WLTP-syklusen **. Dette er mulig med de høyteknologiske litium-ion-batteriene med en kapasitet på 90 kWh. Neste generasjon elbilteknologi og vår lidenskap for design kombineres for å levere en unik nullutslippsbil fra Jaguar.

REN, PRAKTISK OG PROBLEMFRI
Batteriet i I-PACE lades via bilens ladekontakt som er diskret plassert bak hjulbuen foran. Du kan trygt forlate din I-PACE når den lader. Bilen vil automatisk stoppe ladeprosessen når batteriet er fulladet. Det er også trygt å lade bilen i regn eller snøvær ettersom bilen er utstyrt med et lukket ladesystem. Les mer om hjemmelading, offentlig lading og utstyr her.

BESTILL DIN I-PACE NÅ
De første bilene vi kan levere i år er 3 lanserings-modeller; I-PACE SE Launch Edition, I-PACE HSE Launch Edition og I-PACE First Edition. Dette er alle svært velutstyrte modeller, etter prinsippet «good –better – best» og det skiller kr. 50,000 mellom hver variant. Siste side er en oversikt over alternative felgerforstandardhjul(sommer)ogvinterhjul.

Her kan du se forskjellen på disse modellene: //I-PACE lanseringsmodeller pdf

Finn den perfekte modellen for deg.
JAGUAR I-PACE SE LAUNCH EDITION / Fra kr 724.200,- *
JAGUAR I-PACE HSE LAUNCH EDITION / Fra kr 782.400,- *
JAGUAR I-PACE FIRST EDITION / Fra kr 829.900,- *

 

 

REKKEVIDDE
Fulladet bil gir en rekkevidde på 480 km WLTP-syklus **.

YTELSE
Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Bilen akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

BATTERI
90 kWh-batteriet i I-PACE består av litium-ion poseceller med høy tetthet. Batteriets design og toppmoderne varmeutstrålingsegenskaper gir lang levetid og tillater perioder med bærekraftig maksimal effekt.

MOTOREFFEKT
I-PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer, med hele 700 Nm umiddelbart dreiemoment. Du finner tilsvarende teknologi i racerbilen I-TYPE Formula E.

DIMENSJONER
I-PACE har et kompakt avtrykk fra utsiden, men god plass innvendig; 5 seter, innovativ oppbevaring, god bagasjeplass på 540 – 1 453 liter og 27 liter i oppbevaringsrommet under panseret.

LADING
Med en 100 kW DC hurtiglader kan du lade I-PACE fra 0-80% på 40 minutter og oppnå en rekkevidde på opptil 100 km på 15 minutter (Reelle ladetider kan variere etter miljøforhold og tilgjengelige ladeinstallasjoner).

ENKEL BETJENING
Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

ELEGANT DESIGN
Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

INTERIØR I SÆRKLASSE
I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

HENGERFESTE
Alle modellene mulighet for hengerfeste, med en hengervekt på opptil 750 kg.

Se brosjyre, pris- og utstyrsliste og bildegalleri her

* Jaguar I-PACE: Pris levert Oslo inkl. frakt, leverings- og adm. kostnader kr 9.950,-. JAGUAR CARE: 3 års Gratis service (inntil 100.000km). Gjelder ikke taxi. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.
** Tallene gjelder for NEDC og de nye WLTP kjøresyklustestene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø.

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-