NYE ELEKTRISKE JAGUAR I-PACE: EUROPEAN CAR OF THE YEAR 2019!

En sporty performance-SUV uten kompromisser / 0-100 km/t på 4,8 s / Rekkevidde WLTP 470 km **

Årets bilnyhet fra kr. 649.900,-
NYE ELEKTRISKE I-PACE

Interessen for den helelektriske Jaguar I-PACE er blitt en suksess i Norge. Det ble levert over 1000 nye I-PACE i 2019, og vi forventer å kunne levere opp mot 3000 biler i 2020. Bestill prøvekjøring i dag!

Ta kontakt for prøvekjøring

JAGUAR I-PACE ER I TILLEGG KÅRET TIL ÅRETS BIL 2019.
Jaguar I-PACE har allerede blitt tildelt 21 priser siden lansering, men å vinne Årets Bil i Norge er en pris som veier veldig tungt, spesielt med tanke på at Norge er Europas største elbilmarked. Les mer om kåringen her.

PR JANUAR 2019 REGNER VI CA. 4 MÅNEDERS LEVERINGSTID OG KAN NÅ ESTIMERE LEVERING MAI 2019.

JAGUAR I-PACE S/ FRA KR 649.900,-*

Innstegsmodellen I-PACE S er en fullverdig bil med masse ekstrautstyr, og du får samme motorer og drivlinje som på SE, og HSE. Av utstyr inkludert i prisen på I-PACE S får du blant annet:
– 400hk
– AWD firehjulsdrift
– 90kWh batterikapasitet
– Rekkevidde på 470 km **
– 18’’ 15-eikers felger
– LED hovedlys
– 380W Meridian Sound System
– 12,3’’ Interactive Driver Display
– Touch Pro Duo infotainmentsystem
– InControl Connect Pro Pack 4G
– WiFi
– Jaguar Remote
– Navigation Pro
– 360° Parking Aid
– Rear Traffic Monitor
– Park Assist
– Ryggekamera
– Lane Keep Assist
– Luxtec Sportsseter

I prisen er 3 års fri service og veihjelp inkludert. 5 år/100000km fabrikkgaranti. 8 år/160000km batterigaranti.

Bygg din Jaguar I-PACE her: I-PACE Konfigurator

Send oss gjerne din konfigurasjon på mail til salg@insignia.no, eller ring oss på 2323 3300 i dag!

Se brosjyre, pris- og utstyrsliste og bildegalleri her

EN FULLVERDIG EL-BIL
I-PACE har en rekkevidde på 470 km etter WLTP-syklusen **. Dette er mulig med de høyteknologiske litium-ion-batteriene med en kapasitet på 90 kWh. Neste generasjon elbilteknologi og vår lidenskap for design kombineres for å levere en unik nullutslippsbil fra Jaguar.

REN, PRAKTISK OG PROBLEMFRI
Batteriet i I-PACE lades via bilens ladekontakt som er diskret plassert bak hjulbuen foran. Du kan trygt forlate din I-PACE når den lader. Bilen vil automatisk stoppe ladeprosessen når batteriet er fulladet. Det er også trygt å lade bilen i regn eller snøvær ettersom bilen er utstyrt med et lukket ladesystem. Les mer om hjemmelading, offentlig lading og utstyr her.

BESTILL DIN I-PACE NÅ
Interessen for Jaguar I-PACE har vært formidabel, men vi har god tilgang på biler fra fabrikken! Pr januar 2019 regner vi ca. 4 måneders leveringstid og kan nå estimere levering mai 2019.

REKKEVIDDE
Fulladet bil gir en rekkevidde på 470 km WLTP-syklus **.

YTELSE
Umiddelbart dreiemoment og All Wheel Drive gir I-PACE akselerasjon på nivå med en sportsbil. Bilen akselererer fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder.

BATTERI
90 kWh-batteriet i I-PACE består av litium-ion poseceller med høy tetthet. Batteriets design og toppmoderne varmeutstrålingsegenskaper gir lang levetid og tillater perioder med bærekraftig maksimal effekt.

MOTOREFFEKT
I-PACE drives av to synkroniserte permanentmagnetiserte elmotorer, med hele 700 Nm umiddelbart dreiemoment. Du finner tilsvarende teknologi i racerbilen I-TYPE Formula E.

DIMENSJONER
I-PACE har et kompakt avtrykk fra utsiden, men god plass innvendig; 5 seter, innovativ oppbevaring, god bagasjeplass på 540 – 1 453 liter og 27 liter i oppbevaringsrommet under panseret.

LADING
Med en 100 kW DC hurtiglader kan du lade I-PACE fra 0-80% på 40 minutter og oppnå en rekkevidde på opptil 100 km på 15 minutter (Reelle ladetider kan variere etter miljøforhold og tilgjengelige ladeinstallasjoner).

ENKEL BETJENING
Touch Pro Duo infotainmentsystemet i I-PACE gjør det praktisk og enkelt å betjene bilens teknologier. 4G Wi-Fi-kapasitet er standard og en rekke konnektivitetsfunksjoner gjør det enkelt å holde kontakten med din digitale verden.

ELEGANT DESIGN
Med et elegant, aerodynamisk design og lav luftmotstand på 0,29Cd, er I-PACE skapt for effektiv kjøring, optimal rekkevidde og stabilitet. I-PACE ser like elegant ut fra alle vinkler takket være den flytende livlinjen, det dramatiske panseret og de kraftige skuldrene.

INTERIØR I SÆRKLASSE
I-PACE integrerer teknologi og god plass på en sømløs måte. Interiøret er ryddig med taktil betjening og rene linjer. Elmotoren gir ekstra god plass og optimaliserer komforten i I-PACE.

HENGERFESTE
Alle modellene mulighet for hengerfeste, med en hengervekt på opptil 750 kg.

* Jaguar I-PACE S: Pris levert Oslo inkl. frakt, leverings- og adm. kostnader kr 9.950,-. JAGUAR CARE: 3 års Gratis service (inntil 100.000km). Gjelder ikke taxi.

** 470km WLTP. Tallene gjelder for de nye WLTP kjøresyklus-testene. Avvik er en følge av hvordan bilene testes snarere enn redusert ytelse. Reelle tall og ytelsesdata for elbil kan variere etter kjøring og miljø. Garantien på høyspent batteriet er begrenset til 8 år eller 160 000 km (det som kommer først) og gjelder hvis batteriet faller under 70 % av maks. kapasitet.

Forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-