NORGESPREMIERE PÅ DEN NYE RANGE ROVER EVOQUE!

Velkommen til Range Rover - dager hos Insignia 4. - 6. april.

DEN NYE RANGE ROVER EVOQUE

Med sin særegne silhuett er den nye Evoque like uimotståelig som sin prisbelønte forgjenger. Den viderefører den nye designfilosofi for Range Rover-modellene, som leverer en perfekt balanse mellom design, moderne teknologi og luksus.

I tillegg til den nye Range Rover Evoque, kan du også se Range Rover Velar, Range Rover Sport SVR og Range Rover P400e Plug-In Hybrid i vårt nye showroom i Konows gate.

Velkommen til åpent hus torsdag – lørdag!

Torsdag 12.00 – 19.00
Fredag 09.00 – 17.00
Lørdag 11.00 – 15.00

En helt ny Range Rover Evoque – Nå mer luksuriøs, komfortabel og oversiktlig enn noensinne!

I nye Range Rover Evoque kan du velge mellom eksklusive og luksuriøse stoffer i interiøret som Windsor-skinn og Kvadrat, og det bærekraftige materialet Eukalyptus.

Du finner også en rekke nye funksjoner, som blant annet ClearSight Rear View Mirror. Denne teknologien lar deg se bakover, uavhengig av om du har passasjerer i baksetet eller bagasje som hindrer direkte utsyn. Teknologien er løst ved hjelp av et kamera i antennen på taket som sender bildet til midtspeilet i bilen.

Nye Range Rover Evoque kommer som mild hybrid. En elektrisk motor sørger for sømløs igang-starting og ekstra dreimoment fra null, samtidig som CO2-utslipp er redusert.

Prøvekjøring av den nye Range Rover Evoque vil være mulig fra og med 8. mai 2019.

Ta kontakt for nærmere informasjon og prøvekjøring

 

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-