BLI KJENT MED DEN ELEKTRISKE DRØMMEBILEN JAGUAR I-PACE

Velkommen til prøvekjøring hos Insignia – verdens største I-PACE-forhandler.

I-PACE

I over 90 år har Jaguar representert en uslåelig kombinasjon av ytelse, komfort og eksklusivt design. I-PACE er en helelektrisk nullutslippsmodell med kjøreegenskapene og den gode kjørefølelsen Jaguar er kjent for.

I-PACE er en fullblods Jaguar som enkelt kan skreddersys etter dine behov. Den er også en av markedets mest prisbelønnede biler, noe som er enkelt å forstå når du setter deg bak rattet. Jaguar I-PACE kommer med blant annet AWD firehjulsdrift, 90kW batteri og rekkevidde i toppklassen. I tillegg får du fri service og veihjelp i 3 år.

Bilen har vært en kjempesuksess i Norge, Europa og verden. Den har mottatt 55 utmerkelser, og er den første bilen som noen gang som har vunnet tre kategorier i World Car Awards (2019 World Car of the Year, World Car Design of the Year og World Green Car).

Jaguar I-PACE er nytenkende, kompromissløs ingeniørkunst som får deg fra 0–100 km/t på 4,8 sekunder, og med en rekkevidde på 415 – 470 km (WLTP-syklus).

Velkommen til prøvekjøring hos Insignia i Oslo!

Bestill prøvekjøring her

Verdens største Jaguar I-PACE-forhandler

Ingen forhandler i verden har solgt flere Jaguar I-PACE enn Insignia i Oslo. Vi tar det som en tillitserklæring fra våre kunder, og bruker det samtidig som inspirasjon til å fortsette å levere den servicen kundene våre fortjener. Eller som vi kaller det: The Insignia Experience.

Vil du bli bedre kjent med den helektriske drømmebilen?

Send oss en forespørsel på mail her

 

 

Les mer om leasingkampanje på Jaguar I-PACE her.

————–

Få med ekstrautstyr verdt kr 53 000

Sørg for at drømmebilen er rustet for nordisk klima. Hos oss får du med ekstrautstyr spesielt utviklet for nordiske forhold til en verdi av kr 53 000!

Les mer om Jaguar I-PACE Nordic Edition

Rentekampanje ikke kan kombineres med Nordic Edition.

————–

100 % drømmebil til 0,99 % rente

Det trenger ikke være dyrt å følge bildrømmen. Nå tilbyr vi rentekampanje på en av markedets mest prisbelønnede biler.

Les mer om vår rentekampanje på Jaguar I-PACE

Nordic Edition kan ikke kombineres med Rentekampanjen.

————–

Bygg din egen Jaguar I-PACE

Vi leverer I-PACE med ekstrautstyret du trenger – og finessene du bare må ha. Følg lenken under for vår konfigurator hvor du kan sette sammen drømmebilen som passer dine behov.

Bygg din bil

 

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-