Picture of Jaguar F-TYPE

JAGUAR F-TYPE: MORSOM Å KJØRE. SER OG HØRES FANTASTISK UT!

Med AWD blir sportsbildrømmen god – også om vinteren!

F-TYPE 300 HK coupé fra kun kr 899 900,-
F-TYPE

Den nye 2 liters bensinmotoren gjør 0-100 på 5,7 sek - med et fantastisk lydbilde. Fri service første 3 år (100 000 km) er inkludert i prisen. Utvalget av F-TYPE tilbyr unike sportsbiler fra Jaguar med uanstrengt ytelse, presise og smidige kjøreegenskaper, raffinement og brukervennlighet. Kraftig, smidig og særpreget. En ekte sportsbil som kan nytes hver dag, hele året!

Jaguar F-TYPE sportsbil

Top Gear 2018 8/10: «The F-Type is fun to drive, sounds fantastic and looks amazing. Job done.»

Dagens Næringsliv, mai 2017: «Et utseende til å dø av, voldsom lyd og et potent driv, samt en porsjon sjarm, gjør det lett å hylle F-TYPE som et reelt sportsbilalternativ til mer konforme konkurrenter.»

De nye LED hovedlysene gjør eksteriøret mer elegant og mer muskuløst, og de oppdaterte LED baklysene kompletterer utseendet. Innvendig er komforten og stilen forbedret takket være et oppgradert interiør med nye, slanke og lettere seter som gir bedre plass og komfort. Vårt kraftige neste generasjon Touch Pro infotainmentsystem står for underholdningen. I dette modellåret vil F-TYPE 400 SPORT Special Edition, med sitt unike design og motoralternativ, være en del av F-TYPE-utvalget. Coupé og Convertible er tilgjengelig. Begge modeller har sitt eget unike særpreg samtidig som de leverer høy ytelse, toppmoderne kjøreegenskaper og en overlegen, førerfokusert opplevelse.

Les mer om F-TYPE

Ta kontakt for nærmere informasjon og prøvekjøring

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-