HELT NYE LAND ROVER DISCOVERY: NÅ SOM VAREBIL!

Den mest allsidige og ultimate SUV-en for deg som er aktiv og trenger plass til alt det nødvendige utstyret!

Discovery 2.0 SD4 SE (240hk): Fra kr. 709.900,- (kr. 588.401,- eks. mva.)

Den helt nye Discovery er blitt flottere å se på. Men la deg ikke lure. Med det nye Terrain Response 2 systemet har den fremdeles klassens beste terrengegenskaper, vadedybde og med mulighet for hele 3,5 tonn på hengerfestet. Skyhøy komfort, de heftigste off-road- egenskapene og utstyrt med den aller nyeste teknologien… Nye Land Rover Discovery har ikke bare fått et helt nytt design – den er en helt ny konstruksjon. En kompromissløs og allsidig arbeidshest for alle med eventyrlyst og plassbehov. Aluminiumskonstruksjonen gjør den hele 480 kg lettere enn forgjengeren og motoralternativene er mange – fra 2,0-liter Ingenium TD4 180 dieselmotor, SD4 Ingenium dieselmotor på 240 hk, TDV6 dieselmotor på 258 HK, til en supercharged V6 bensinmotor på 340 hk.

ENKLERE SLEPING
Den helt nye Discovery gjør slepingen enda enklere. Med en slepekapasitet på 3 500 kg* har den helt nye Discovery betydelig større kraft enn andre biler i sin klasse. Tilgjengelige funksjoner inkluderer elektrisk nedfellbart tilhengerfeste, Hitch og Load Assist, og et oppmålingssystem som hjelper deg med å måle nyttelasten enda mer nøyaktig.

STORT UTVALG TILLEGGSUTSTYR
Nye Discovery har et stort utvalg av praktisk tilleggsutstyr, som for eksempel bagasjeromsavdeler som bidrar til å optimalisere vippefunksjonen i baksetet. Bagasjeromsavdeleren kan også monteres for å dele bagasjerommet i to seksjoner, mens en bagasjeromsmatte beskytter bagasjeromsgulvet mot smuss og vått utstyr.

Nye Discovery har fått strålende mottakelse i bilpressen verden over og fikk nylig toppkarakteren 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest.

«Verdens beste SUV»
6 – Autofil

«Herskapelig! Hoffleverandør Land Rover har med nye Discovery sluppet en bil med løsninger og luksus som setter ny standard i segmentet.»
5- VG

«Whatever your reasons for choosing one – its family-friendly versatility, its engineering excellence, or simply to prove that you can – it is possibly the most versatile and capable car money can buy … Stop fighting it, just admit you need one»
***** CAR MAGAZINE

Helt nye Land Rover Discovery – Brosjyre: 
skjermbilde-2016-09-29-kl-08-30-22
Les mer om helt nye Discovery her

 

Bestill prøvekjøring her

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-