ENDELIG: FREMTIDENS RANGE ROVER - SOM LADBAR HYBRID!

Nye Range Rover P400e og Range Rover Sport P400e kommer i juni.

Forhåndsbestill nå for levering til sommeren!
NYE RANGE ROVER SPORT

Dagens teknologi tar Range Rover til et nytt nivå - med en Plug-In Hybrid elektrisk drivlinje introduserer nye Range Rover og Range Rover Sport en hittill ukjent grad av raffinement, effektivitet og fremkommelighet. Verdens beste luksus-SUV er her i sin fjerde generasjon, bedre enn noensinne.

Range Rover og Range Rover Sport har lenge vært selve standarden for en luksuriøs og sportslig SUV. Oppgraderinger og nye oppdateringer tar begge modellene et langt steg inn i fremtiden med Touch Pro Duo touchscreens i et helt nytt interiør. Motorutvalget er proppfullt av innovativ teknologi, og med introduksjonen av Plug-In Hybrid (PHEV) viser Range Rover hvordan økt komfort og effektivitet også kan redusere utslipp og forbruk. Den dynamiske Range Rover Sport har aldri vært mer sportslig, og den luksuriøse Range Rover aldri mer sofistikert. Valget er ditt.

Bestill nå for levering i juni/juli 2018!

Nye Range Rover Sport
Land Rover går for tiden «all-in» med utvikling av Range Rover-serien. Nye Range Rover Sport er oppgradert og oppdatert med blant annet et mer harmonisert og modernisert eksteriørdesign, noe som gir bilen et mer dynamisk uttrykk. Og nå lanseres Range Rover Sport P400e som ladbar plug-in hybrid (PHEV): Land Rovers aller første! Den ladbare hybridbilen leverer en enestående og raffinert opplevelse og klasseledende kjøreegenskaper fra Range Rover Sport både på veien og i terrenget. PHEV sørger for at Range Rover Sport har 404 hk, akselererer fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder og har en toppfart på 220 km/t og hele 51 km elektrisk rekkevidde. I tillegg er det nye Touch Pro Duo infotainmentsystemet det mest avanserte infotainmentsystemet noensinne fra Jaguar Land Rover.

Last ned brosjyre her.

Les mer om Range Rover Sport her

Send oss en forespørsel på mail her

Meld deg på nyhetsbrev

 

Nye Range Rover 
Med sin banebrytende kombinasjon av komfort og fremkommelighet introduserte Range Rover et helt nytt segment da den ble lansert i 1970. Snart 50 år etter er Range Rovers ekstraordinære komfort og enestående kvalitetsfølelse både på og av veien fremdeles i en klasse for seg. Nå kommer 2018-modellen – med oppgradert eksteriør, nytt interiør og en klasseledende Plug-In Hybrid drivlinje. Nye Range Rover gir en kjøreopplevelse utenom det vanlige – ubesværet luksus uansett hvor du befinner deg.

 

Last ned brosjyre her.

Les mer om Range Rover her

Send oss en forespørsel på mail her

Meld deg på nyhetsbrev

Nye Range Rover Sport P400e: Forbruk 2,8 l/100 km blandet kjøring. CO2 utslipp fra 64 g/km.

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-