Nye Land Rover Discovery

OPPLEV HELT NYE LAND ROVER DISCOVERY

Nå kan du endelig prøvekjøre Land Rovers mest allsidige SUV noensinne!

Discovery 2.0 TD4 (180hk) fra kr. 883 900,-
ALL NEW DISCOVERY

Nå er den endelig her – verdens mest allsidige SUV – Ta kontakt for demonstrasjon og prøvekjøring!

Den helt nye Discovery er blitt flottere å se på. Men la deg ikke lure. Med det nye Terrain Response 2 systemet har den fremdeles klassens beste terrengegenskaper. Og med mulighet for hele 3,5 tonn på hengerfestet og sjenerøs plass til 7 voksne byr den helt nye Discovery fremdeles på en overlegen allsidighet både på asfalten og i terrenget.

Skyhøy komfort, de heftigste off-road- egenskapene og utstyrt med den aller nyeste teknologien… Nye Land Rover Discovery har ikke bare fått et helt nytt design – den er en helt ny konstruksjon.

Vi drister oss til å påstå at nye Discovery er verdens beste familie-SUV – en kompromissløs og allsidig arbeidshest for norske familier med eventyrlyst og plassbehov. Aluminiumskonstruksjonen gjør den hele 480 kg lettere enn forgjengeren og motoralternativene er mange – fra 2,0-liter Ingenium TD4 180 dieselmotor, SD4 Ingenium dieselmotor på 240 hk, TDV6 dieselmotor på 258 HK, til en supercharged V6 bensinmotor på 340 hk.

Nye Discovery er helt enkelt det naturlige valget av framkomstmiddel, både for familiens hverdagsutflukter og for feriens oppdagelsesreiser.
Nye Discovery har fått strålende mottakelse i bilpressen verden over og fikk nylig toppkarakteren 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest.

«Verdens beste SUV»
6 – Autofil

«Herskapelig! Hoffleverandør Land Rover har med nye Discovery sluppet en bil med løsninger og luksus som setter ny standard i segmentet.»
5- VG

«Whatever your reasons for choosing one – its family-friendly versatility, its engineering excellence, or simply to prove that you can – it is possibly the most versatile and capable car money can buy … Stop fighting it, just admit you need one»
***** CAR MAGAZINE

Helt nye Land Rover Discovery – Brosjyre: 
skjermbilde-2016-09-29-kl-08-30-22
Les mer om helt nye Discovery her

Bestill prøvekjøring her

Solgt

{{car.title}}

Årsmodell
{{car.year}}

Km.stand
{{car.mileage}}

Pris
{{car.price | number}},-