Jobb hos Insignia

AS INSIGNIA er forhandler av Jaguar og Land Rover samt importør og eneforhandler av de ikoniske sportsbilmerkene Aston Martin og Morgan. Vårt hovedmål er å være den ledende bilforhandleren i Norge på personlig service og kompetanse i premium- og luksussegmentet.

1140_grid_skisser_01


EN LEDIG STILLINGER FOR ØYEBLIKKET


FRAMSYNT SERVICEMARKEDSSJEF

AS Insignia vokser fort, og særlig innen El-Bil markedet. På kort tid har vi blitt verdens største forhandler av Jaguar I-PACE og vi opplever fremtiden som mildt sagt spennende. Vi søker en engasjert og dyktig servicemarkedssjef som ønsker å bli med på reisen videre. I tillegg til å være med på en rivende teknologisk utvikling vil du også jobbe med noen av de mest ikoniske, britiske bilmerkene og bidra til at Insignia fortsetter å gi kundene den aller beste bilopplevelsen.AS Insignia er Norges største forhandler av Jaguar og Land Rover. I tillegg er vi importør og eneforhandler av Aston Martin og Morgan.

Vår servicemarkedssjef går over i ny stilling i selskapet og vi søker derforen engasjert og dyktig servicemarkedssjeffor snarlig tiltredelse. Du vil fungere som leder for vår servicemarkedsavdeling – som utgjør verksted, garanti, kundemottak og delelager.

Du er en utpreget lagspiller som skal være med på å utvikle Insignia til et av de beste serviceselskapene i sitt marked. Du er interessert i ny teknologi og kontinuerlig sulten på å lære deg noe nytt. Du setter gode kundeopplevelser i sentrum, samtidig som dine kremmeregenskaper sikrer lønnsomhet i alt du foretar deg. Du er også en flink motivator for dine medarbeidere. Stillingen innebærer et totalansvar for hele servicemarkedet og inngår i selskapets ledergruppe.

Vil du bli med på laget?

Les mer om stillingen her.

Søknadsfrist. 10. januar 2020

1140_grid_skisser_01