Publisert: Torsdag 5. mars 2019 Land Rover

Insignia – Hollænderseilasens nye hovedsponsor – inviterer seil- og bilentusiaster til en spennende tema-kveld

«REALISER DRØMMEN»
ONSDAG 13. MARS KL. 18.00

Enten drømmen er å seile regatta med venner, utfordre seg selv på de 7 hav – alene, kjøre en ny Range Rover eller vinne medalje i OL… vi har alle små og store drømmer.

Insignia – Hollænderseilasens nye hovedsponsor inviterer seil-og bilentusiaster til en spennende tema-kveld onsdag den 13. mars kl. 18.00 i våre lokaler i Konowsgate 67B der vi skal få høre om planlegging og realisering av drømmer!

• Vår verdensberømte sjømann og seiler; Are Wiig – kjent fra Golden Globe Race og hans havari syd for Cape Town forteller en helt utrolig historie som fasinerer langt flere enn bare de aller ivrigste seilerne. Kom og hør hans historie og videre planer!

• Christian Von Trepka, skipper på Al Cap One, med base i Middelhavet forteller om realiseringen av drømmen om å seile med venner og glade amatører mot verdens beste proffer.

• Susanne Wexel , en av jentene bak organisasjonen Vindskift skaper og realiserer drømmer gjennom deres arbeid for barn og ungdom.

• H.M.Kongens Seilerstipend – er en sterk bidragsyter til å realisere drømmene til årets mest fremgangsrike norske seiler. Per Christian Bordal, Generalsekretær i Norges Seilforbund orienterer.

• Hollænderseilasen – Nyheter fra seilasens eiere; NHK.

• Se våre eksklusive Jaguar, Land Rover, Aston Martin og Morgan utstilt i lokalene.

Vi serverer sjømat fra Fjeldberg Fisk & Vilt samt matchende drikke!

 

MELD DEG PÅ HER INNEN FREDAG 8. MARS