Publisert: Fredag 22. desember 2017 Land Rover

Insignia årskavalkade 2017

Her er våre TOPP 10 høydepunkter i året som gikk!

Husk vi er åpent i hele romjulen fra 09–16
(lørdag 30. desember 11– 15)


 
1 // Nye Land Rover Discovery: Verdens beste SUV.
2017 startet friskt med lanseringen av verdens mest allsidige SUV – med strålende mottakelse i bilpressen verden over. Autofil utropte den til: «Verdens beste SUV» – med sekser på terningen. TV2/Broom omtalte den nylig som en av sine favoritter i klassen firmabil, på grønne skilter.
 

 
2 // The Insignia experience: Classic and Sports Car Saturday.
Et av årets vellykkede events var denne lørdagen i mai. Her presenterte vi 20 spesielle klassiske og nye sportsbiler, blant annet nye Aston Martin DB11, Aston Martin V12 Vanquish S, Daimler Double Six, McLaren Mp4-12c og Jaguar XK 150 S Roadster.
 

 
3 // Jaguar I-PACE på Astrup Fearnley Museet i Oslo.
For første gang i Skandinavia ble denne helelektriske og mye omtalte konsept-bilen vist frem tre dager i juni for et begeistret publikum. Tidlig på nyåret forventes mer info om den endelige produksjonsmodellen – vi venter – i spenning!
 

 
4 // Nye Jaguar E-PACE: Guinness World Record under lansering!
Jaguars supersporty og familievennlige kompakt SUV ble lansert med tidenes lanseringsstunt i London i juli – en 360 grader «barrel-roll-jump». Husk vår “Launch Edition” lanseringskampanje der du kan spare kr 100.000,-, og få den levert tidlig på nyåret!
 

 
5 // Nye Range Rover Velar: Eksklusiv lansering på den Britiske Ambassade.
Over 200 fremmøtte fikk anledning til å se den flotte Velar i hagen til ambassaderesidensen i august. Motorpressen fra hele verden besøkte også Vestlandet for å prøvekjøre Velar og norsk presse var klar i sin dom: «Årets kuleste SUV (DN) og «Årets må-ha-SUV» (Hegnar.no).
 

 
6 // Aston Martin Dynamic Tour 2017.
I forbindelse med lanseringen av Aston Martin DB11 V8 inviterte vi til høstens flotteste eventyr for utvalgte sportsbilinteresserte – eksklusiv prøvekjøring av DB11 V8, DB11 V12, V12 Vantage S og V12 Vanquish S – med egen instruktør.
 

 
7 // Jaguar: The Art of Performance Tour.
I november tok vi med alle Jaguar-modellene ut av byen – til Norwegian Outlet i Vestby. Jaguar fikk for alvor sitt gjennombrudd i Norge i år med kåringen av F-PACE til «World Car of the Year» og verdens vakreste bil!
 

 
8 // Fremtidens Range Rover – som ladbar hybrid!
I november var det premierevisning Range Rover Sport P400e (Plugin Hybrid) på Fornebu. Med en Plug-In Hybrid elektrisk drivlinje introduserer nye Range Rover og Range Rover Sport en hittill ukjent grad av raffinement, effektivitet og fremkommelighet. Verdens beste luksus-SUV er her i sin fjerde generasjon, bedre enn noensinne. Kan bestilles nå for levering til våren.
 

 
9 // Neste generasjon av verdens vakreste sportsbil.
Nye Aston Martin Vantage ble lansert i slutten av november – den mest hardcore sportsbilen til gatebruk fra Aston Martin!
 

 
10 // … og verdens vakreste kabriolet!
Nye Aston Martin DB11 Volante ble avduket på årets siste premierevisning i november. DB11 har satt en ny standard både for Aston Martins egen produksjons- og designlinje, men også for premium og sporty Grand Tourer-modeller generelt. Motoren er en 4-liters AMG V8 hentet fra Mercedes, som også har levert elektronikk og multimediesystem til alle DB11-er. Ytelsen er 510 Hk / 675 Nm, 0 til 100 på 4,1 sekunder med toppfart på 300 km/t. Det er bare å glede seg til neste sommer; DB 11 Volante kan leveres våren 2018.

 • JAGUAR XJ feirer 50 år! Markeres med stor konvoi fra Castle Bromwich til Paris Motor Show i oktober.

  Jubileet for Jaguars luksuriøse flaggskip markeres med en helt spesiell samling biler som kjøres fra Jaguar-fabrikken i Castle Bromwich til Paris Motor Show i oktober.

  Alle åtte generasjoner XJ er samlet i konvoien, fra XJ Serie 1 1968 til årets XJ50 special edition. Den 839 km lange turen til Paris starter ved Castle Bromwich og legger ruten via en rekke viktige steder som Jaguar Classic, Bichester Heritage Center og racebanene Goodwood og Le Mans, som begge har hatt stor betydning for Jaguar og XJ. Reisen avsluttes der den XJ debuterte 1968 år siden, nemlig Paris Motor Show.

 • Jaguar I-PACE: Kåret til «Car of the Year 2018» i AutoExpress

  Å vinne AutoExpress «Car of the Year» Award med sin første kommersielle elektriske bil er intet mindre enn en triumf for Jaguar. Forandringene i bilindustrien tvinger produsentene til å tenke nytt for å utnytte potensialet i ny teknologi, og Jaguar har med I-PACE vist hvor lista ligger på første forsøk.

 • Land Rover Discovery: Kåret til «Large premium SUV of the year – 2018» i AutoExpress

  Fjorårets vinner av AutoExpress «Car of the Year» holder stand og stikker av med prisen for Premium SUV of the Year 2018. Land Rover Discoverys kombinasjon av familievennlig komfort og glimrende offroadegenskaper gjør at den tar førsteplass foran Porsche Cayenne og Range Rover.