Publisert: Fredag 23. juni 2017 Jaguar

Det er ti år siden Jaguar lanserte XF, og det markeres med en ny stasjonsvogn.

XF Sportbrake bygger på suksessen fra Jaguars mest prisbelønte bil noensinne. Med en overlegen kombinasjon av stil og substans, leverer bilen en forførerisk blanding av design, dynamikk og raffinement for å skape en bil som gir både spenning og effektivitet. De toppmoderne teknologiene holder deg trygg, tilkoblet og underholdt.

Jaguar XF er bilen for dem som vil skille seg ut fra «tyskerbrigaden». XF Sportbrake har selvsagt mye til felles med sedanen. Designavdelingen har klart å lage en aerodynamisk pakke med Cd-verdi på 0,29. Fleksibilitet er gjerne et stikkord for dem som velger stasjonsvogn, og XF Sportbrake kan skryte av et bagasjerom på 565 liter (25 l mer enn sedanen) som øker til 1700 liter når baksetene felles ned.

Luftfjæring på bakhjulene justerer automatisk høyden i forhold til vekten på akselen, en viktig egenskap for en bil som kan trekke tilhengere med totalvekt inntil to tonn. «All Surface Progress Control» optimaliserer grepet i forhold til underlaget.

XF Sportbrake tilbys med et panorama soltak på hele 1,6 kvadratmeter, hvor solskjermingen styres via gestikulering (gesture control), og samme teknologi benyttes for å åpne bakluken automatisk.

En vanntett Activity Key som kan festes rundt armen, er perfekt for løping, sykling og vannsport.

Motorutvalget er det samme som for sedanen – firesylindrede bensin- og diesel som yter fra 163 til 250 hester. I tillegg leveres to treliters V-seksere – en kompressormatet bensinmotor med 380 hk, samt en dieselmaskin med 300 hk.

Lanseres til høsten.

Publisert: Fredag 23. juni 2017 Land Rover

Den mest allsidige og ultimate SUV-en for deg som er aktiv og trenger plass til alt det nødvendige utstyret!

Priseksempler:
Discovery 2.0 SD4 S: Fra kr. 641.900,- (kr. 535.000,- eks. mva.)
Discovery 3.0 TDV6 HSE: Fra kr. 788.900,- (Kr. 655.000,- eks. mva.)
Discovery 3.0 Si6 HSE Luxury: Fra kr. 891.900,- (Kr. 745.000,- eks. mva.)

Nye Discovery har fått strålende mottakelse i bilpressen verden over og fikk nylig toppkarakteren 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest.

«Verdens beste SUV»
6 – Autofil

«Herskapelig! Hoffleverandør Land Rover har med nye Discovery sluppet en bil med løsninger og luksus som setter ny standard i segmentet.»
5- VG

Finn ut mer her

Jaguar I-pace

Publisert: Lørdag 10. desember 2016 Jaguar

Jaguar I-PACE Concept – The Future Is Now

Jaguar lanserer den ultimate elektriske performance-SUV. I-PACE Concept viderefører Jaguars anerkjente dynamiske egenskaper til el-biler. Dette blir Jaguars første fullelektriske bil som vil være tilgjengelig andre halvdel av 2018.

Les mer om I-PACE og sett deg på listen for prioritet her : I WANT ONE

Publisert: Tirsdag 24. november 2016 Jaguar

I tillegg ble F-PACE kåret til “2016 Women’s World SUV/Crossover of the Year”. Totalt 294 bilmodeller ble vurdert av en jury bestående av 17 kvinner fra 14 ulike land.

F-PACE, Jaguars aller første SUV – og kanskje verdens vakreste – ble lansert i april og er tidenes raskest selgende Jaguar-modell. F-PACE har fått en fantastisk mottakelse av den globale motorpressen, og publikumsinteressen har overgått all forventning. F-PACE er en kompromissløs luksus-SUV med ekte sportsbil-DNA. En SUV for de virkelig kresne og kravstore, som kombinerer optimal kjøreglede med praktiske egenskaper, blant annet klassens største bagasjerom! F-PACE takler alt fra midtvinters fjellutflukter til svingete landeveier og motorveicruising på kontinentet.

Les hele pressemeldingen fra Jaguar her.

Publisert: Fredag 11. november 2016 Land Rover

Regjeringen har nylig presentert forslag til nye bilavgifter for 2017. Dette blir endelig avklart før 15. desember når Stortinget vedtar budsjettet. De fleste av våre bilmodeller blir rimeligere, og noen få blir dyrere. Ta kontakt for nærmere info og avklaring om avgift på den bilmodellen du er interessert i. Kanskje det er smart å handle før nyttår?

Send oss en forespørsel på mail her

Publisert: Tirsdag 29. september 2016 Land Rover

Helt nye Discovery fra Land Rover debuterte i går kveld, torsdag 28. september, under en dramatisk lansering der bilen kjørte over en 13 meter høy LEGO-modell av Tower Bridge. Discovery er Land Rovers mest allsidige modell hittil og blir kalt den perfekte familie-SUV-en. 

Kopien av Londons ikoniske Tower Bridge besto av over 5,8 millioner LEGO-klosser. Den eksakte kopien ble bygget av et team bestående av profesjonelle LEGO-byggere i løpet av 150 dager.  

Den nye Discovery ble lansert da den kjørte over LEGO-modellen av Tower Bridge med Ben Ainslie bak rattet. Deretter fulgte en kopi i full størrelse av Land Rover Ben Ainslie Racing båt kjørt av den olympiske legenden og BAR-teamlederen Sir Ben Ainslie sammen med mannskapet. Racerbåten ble laget av 186 500 LEGO-klosser for å gjenskape det detaljerte designet. 

Modellen av Tower Bridge var flankert av to LEGO «Discovery Zones» – en Equestrian Zone med Zara Phillips som vert og en Adventure Zone der den kjente eventyreren Bear Grylls var vert. 

Den britiske rytteren Zara var omkranset av en LEGO-tolkning av den britiske landsbygda i Equestrian Zone mens Adventure Zone var en tolkning av det britiske fjellandskapet sammen med LEGO-modeller av Scouts, en speiderorganisasjon der Bear er speiderleder.

Helt nye Discovery

Publisert: Onsdag 14. september 2016 Land Rover

OPPDAG HELT NYE DISCOVERY

Førlanseringen av Land Rovers mest allsidige SUV noensinne finner sted hos Insignia 2.februar kl. 10-19.

OPPDAG HELT NYE DISCOVERY: VERDENS BESTE FAMILIE-SUV? Syv seter, skyhøy komfort, de heftigste off-road- egenskapene og utstyrt med den aller nyeste teknologien… Nye Land Rover Discovery har ikke bare fått et helt nytt design – den er en helt ny konstruksjon.

Og endelig: Nå kan du oppdage helt nye Land Rover Discovery hos Insignia. Førlanseringen av Land Rovers mest allsidige SUV noensinne finner sted hos Insignia 2.februar kl. 10-19.

Vi drister oss til å påstå at nye Discovery er verdens beste familie-SUV – en kompromissløs og allsidig arbeidshest for norske familier med eventyrlyst og plassbehov. Aluminiumskonstruksjonen gjør den hele 480 kg lettere enn forgjengeren og motoralternativene er mange – fra 2,0-liter Ingenium TD4 180 dieselmotor, SD4 Ingenium dieselmotor på 240 hk, TDV6 dieselmotor på 258 HK, til en supercharged V6 bensinmotor på 340 hk.

Nye Discovery er helt enkelt det naturlige valget av framkomstmiddel, både for familiens hverdagsutflukter og for feriens oppdagelsesreiser.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her og hold deg løpende orientert om noen av verdens mest ikoniske bilmerker, få unike kampanjetilbud og informasjon om events og kundearrangement! 

Publisert: Onsdag 14. september 2016 Jaguar

Jaguar er bilmerket som øker mest i Europa.

Og det går slett ikke verst i Norge heller.

Jaguar er nemlig i ferd med å gjennomføre sitt beste år noensinne. De første seks månedene i år doblet de salget sitt i Europa: Opp fra 15.928 til 32.265 eksemplarer. Her hjemme i Norge er Jaguar-økningen faktisk enda større enn i resten av Europa. Så langt i år er det oppgang på voldsomme 261 prosent.

Les hele artikkelen på ABC nyheter