Vantage

Den nye AM28 V12-motoren er optimalisert for å levere ekstrem ytelse med høyere effekt og enda større dreiemoment på lave turtall. Sammen med ekstreme kjøreegenskaper og dristige designelementer, introduserer Aston Martin med V12 Vantage S sin mest potente bil noensinne. Sammen med V8-modellene Vantage og Vantage S, utgjør disse en av de mest komplette sportsbil-seriene på markedet.

DB9

Evig forførende, nesten organiske linjer bukter seg over panser, hjulbuer og tak – nye DB9 er virkelig en tidløs kreasjon. Dynamiske kjøreegenskaper i verdensklasse og ny, kraftigere V12-motor gjør DB9 til en av de aller mest besnærende sportsbilene på markedet.

Rapide S

Med et nesten uuttømmelig arsenal av komfort og krefter, er Rapide S det suverene Grand Touring-valget. Med perfekt vektfordeling, en sedans praktiske egenskaper og med karosseri-linjene til en vakker coupé, gjør dette Rapiden til den mest komplette firedørs-modellen Aston Martin har levert noensinne.

Vanquish

Aston Martin omtaler Vanquish som "The best Aston Martin ever". Og ikke uten grunn, for denne modellen er en studie i perfeksjon: Fra grunnkonstruksjonen med et fantastisk chassis, karbonfiber i alle karosserideler og Aston Martins kraftigste V12-motor, til det skreddersydde interiøret og de fullendte detaljene.